АСТРООСВІТА АСТРООСВІТА
Все про астрономічну освіту
 Допомога      Пошук      Користувачі


> Допомога
Виберіть тему
Регистрация на форумі
  Умови реєстрації на форумі
Забутий пароль
  Ваші дії, якщо Ви забули свій пароль
Особиста скринька (PM)
  Використання персональної скриньки для особистих повідомлень
Параметри і налаштування користувача
  Зміна поштової адреси, картинки аватара, підпису чи вибір мови форума
Створення і перегляд повідомлень
 

Регистрация на форумі
Ви маєте погодитись із запропонованими умовами цієї конференції перед тим, як Ви почнете реєстрацію. Будь ласка, прочитайте уважно умови, перед тим як натиснути на "Я згоден".

Якщо адміністратор увімкнув перевірку електронної пошти, то Вам буде надіслано пароль на поштову скриньку. Ви завжди можете змінити цей пароль пізніше в налаштуванні свого профилю. Якщо Вам дозволено самому ввести пароль, то виберіть унікальний пароль, який складають не менше 5 символів

Ви повинні ввести правильну і реальну адресу електронної пошти, Ви не зможете продовжувати, якщо адресу електронної пошти не введено правильно. Ви можете тримати цю адресу електронної пошти недоступною для інших, позначивши галочкою "Показувати адресу E-Mail" в полі "Ні".

Другі поля необов’язкові, и Ви можете написати стольки інформації про себе, скільки вважаєте за потрібне.

Годинний пояс
Ви можете ввести необхідну різницю часу відносно нашого сервера. Ви можете використовувати знак "-" , якщо необхідно.

Підпис
Ви можете ввести свій підпис, і він буде доданий у кінці кожного повідомлення. Ви можете написати тільки 3 строчки. Ви можете використовувати специальні теги ExbbСode, але Ви не можете використовувати HTML.
Top

Забутий пароль
Якщо Ви забули свій пароль, Ви можете запитати його. Його буде відправлено на поштову скриньку, яку Ви ввели при реєстрації

Просто введіть Ваше ім’я, і електронна пошта буде відправлена негайно. Інші користовачі не можуть отримати Ваш пароль цим методом, оскільки адресу електронної пошти взято з Ваших данх в базі.
Top

Особиста скринька (PM)
Особиста скринька повідомлень дозволить Вам отримувати і відправляти приватні повідомлення. Їх може прочитати лише та людина, якій Ви надіслали повідомлення.

Надсилання приватного повідомлення
Увійдіть в Особисту скриньку повідомлень, написнувши на посилання "Особиста скринька" у другому згори меню конференції. Впишіть Ваші дані й натисніть на кнопку "Надіслати".
Напишіть ім’я користувача, якому Ви бажаєте написати, а також назву повідомлення. Якщо смайлики в конференції дозволені, то всі символи, що відображають Ваші емоції будуть конвертировані в іконки. Будь ласка, заповніть всі поля для надсилання повідомлення.

Вхідні (Inbox)
Скринька для отримання повідомлень "Вхідні" буде містити всі повідомлення, надіслані Вам. Ви можете читати чи видаляти їх звідти.

Надіслані (Outbox)
Скринька для надісланих повідомлень містить всі повідомлення, які Ви надіслали іншим користувачам і нагадує, що Ви надіслали, і кому. Ви можете читати чи видаляти їх звідти.

Будь ласка поважайте інших користувачів, і не порушуйте правила користування цією службою.
Top

Параметри і налаштування користувача
Ви можете внести зміни у Вашу конфігурацію у будь-який час. Все зміни, які Ви робите, будуть негайно оновлені в базі даних.

Зміна адреси електронної пошти
Якщо Ви маєте бажання змінити адресу електронної пошти і адміністратор форуму увімкнув перевірку електронної пошти, тоді НОВИЙ пароль буде надіслано на Вашу нову електронну адресу. Після завершення процедури, Ви будете інформовані, чи це вдалось зробити.

Часова зона
Ви можете ввести різницю в часі, відносно часу на сервері. Ви можете використати знак "-", якщо це потрібно.

Підпис
Ви можете ввести підпис, який буде додано у кінці кожного повідомлення. Ви можете ввести лише 3 строчки (всі лінії буде пораховано, коли Ви натисните ввід). Ви можете використати теги ExBBСode, але Ви не можете використовувати HTML!!!
Top

Створення і перегляд повідомлень
У деяких розділах форуму, щоб розпочати нову тему чи відповісти на тему, Ви повинні бути зареєстрованими.

Підписи:
Якщо Ви поставите позначку навпроти питання "Ви хочете поставити свій підпис?", підпис, який Ви ввели, коли реєструвались, буде добавлено в кінці повідомлення. Ви можете редагувати Ваш підпис у будь-який час, змінюючи Вашу конфігурацію. Якщо Ви змінете свій підпис, то одразу у всіх Ваших повідомленнях він автоматично зміниться.

Повідомлення електронною поштою про відповіді:
Якщо адміністратор конференції увімкнув можливість сповіщення про оновлення, то Ви можете поставити галочку навпроти питання "Ви бажаєте отримувати повідомлення по пошті про відповіді?" і Ви будете отримувати повідомлення про оновлення в темі.

Смайлики:
Якщо адміністратор конференції увімкнув підтримку смайликів, Ви можете зняти галочку навпроти питання "Ви бажаєте використати смайлики у Вашому повідомленні?" для заборони конвертації символів у графіку.

Перегляд:
Ви можете попередньо переглянути повідомлення вказавши "Так" у потрібному місці під час створення повідомлення. Це дасть змогу Вам виправляти помилки перед тим, як повідомлення буде додане до бази даних.

Примітки:
Ви повинні заповнювати всі поля під час створення повідомлення, за винятком Опису теми. .
Якщо адміністратор конференції увімкнув захист від повторів, Ви зможете надіслати наступне повідомлення лише через 30 секунд. Це убезпечує конференцію від повторних повідомлень і спаму.
Натисніть на "Смайлики увімкнені", якщо Ви бажаєте подивитись які необхідно вводити символи з метою використання смайликів. Натисніть на "Теги ExBBCode" щоб відкрилось вікно з тегами.
Top


Powered by ExBB
ExBB FM 1.0 RC1 by TvoyWeb.ru
InvisionExBB Style converted by Markus®

[Script Execution time: 0.0159]     [ Gzip Disabled ]